Hide-N-Seek
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hide-N-Seek

Hide-N-Seek

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  VREI ADMINVREI ADMIN  

cerere admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
geafica

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 20/12/2008

cerere admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: cerere admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   cerere admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime24/1/2009, 5:44 am

1. ^*SkiZ*^

2. 9 luni

3. pt a face pace intre plaiery...

4. nuj...cred k de cnd sa fkt

5. de a avea grija sa nu fie codati pe sv...sa nu fie lag pe sv...sa nu se injure playery intre ei...ji sa nu se profite de admin

6. 14 Sad
7. Aici creati un pool in care noi votam daca suntem de acord sa iei admin sau nu .
Poll este acel sondaj care va apare cand vreti sa creati cererea mai jos uitativa ... scrie
Adauga un sondaj

8. ma trezesc ji vin pe sv:X

9. ljr 245 cjr 239:(
Sus In jos
Ares

Ares

Numarul mesajelor : 29
Data de inscriere : 15/11/2008

cerere admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: cerere admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   cerere admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime24/1/2009, 10:48 am

ceaza un pool ....... uitate la celelalte cereri Smile
Sus In jos

cerere admin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin!!!
» Cerere admin
» cerere admin
» CERERE ADMIN!!!
» cerere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hide-N-Seek :: Cerere Admin :: Cerere Admin-
Mergi direct la: