Hide-N-Seek
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hide-N-Seek

Hide-N-Seek

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  VREI ADMINVREI ADMIN  

CeReRe AdMiN

In jos 
4 participanți

Primesc Admin?
Da
CeReRe AdMiN I_vote_lcap25%CeReRe AdMiN I_vote_rcap
 25% [ 1 ]
Nu
CeReRe AdMiN I_vote_lcap75%CeReRe AdMiN I_vote_rcap
 75% [ 3 ]
Total voturi : 4

Sondaj inchis

AutorMesaj
^kLm

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 03/12/2008

CeReRe AdMiN Empty
MesajSubiect: CeReRe AdMiN   CeReRe AdMiN Icon_minitime3/12/2008, 11:59 am

1. Numele cu care joci pe server ?:hNs^sTyLe # ^kLm sau mai nou [j'aDoRe;EEE]hNs^sTyLe # ^kLm

2. De cat timp joci Hide-N-Seek (HNS) ?din iunie vara asta

3. De ce vrei admin pe server ?pentru a ma ocupa de blockeri,de cei care injura,de schimbarea mapelor...etc

4. De cat timp joci pe server ?3-4 zile

5. Care sunt principalele sarcini ale unui admin ?:poi depinde de situatie....in cazul HnS sarcinile ar fi:sa dai gag celor care injura,sa ii aranjezi pe blockeri,sa schimbi mapele,poate sunt codati....nu mai shtiu...din cate am vazut adminii de pe svrele de hns nu se prea ocupa de server fiinda nu apar dificultati

6. Varsta ?:12 ani...sunt mic..dar am experienta

7. Aici creati un pool in care noi votam daca suntem de acord sa iei admin sau nu .-nu stiu dak am facut bine dar cum o fi...

8. Timpu alocat pe server ?cam 2-3.5 ore
Sus In jos
bufuxd

bufuxd

Numarul mesajelor : 23
Varsta : 30
Data de inscriere : 29/11/2008

CeReRe AdMiN Empty
MesajSubiect: Re: CeReRe AdMiN   CeReRe AdMiN Icon_minitime3/12/2008, 12:40 pm

12 ani ma ... mai cresti un pic Smile)
Sus In jos
Ares

Ares

Numarul mesajelor : 29
Data de inscriere : 15/11/2008

CeReRe AdMiN Empty
MesajSubiect: ...............   CeReRe AdMiN Icon_minitime3/12/2008, 12:48 pm

unu de 13 ani ma critica pe mine Smile)
esti prea tanar ca sa fi admin... sunt foarte multe tentati sal folosesti gresit Smile
Sus In jos
^kLm

CeReRe AdMiN Empty
MesajSubiect: Re: CeReRe AdMiN   CeReRe AdMiN Icon_minitime4/12/2008, 11:43 am

iti garantez am avut mai multe admine pana la 12 ani dekt tine si celelalte au fost scoase fiindca mam lasat d cs...si mam luat de hns...in fine...Sad...dak voi crititacati dupa varsta si nu dupa experinenta e problema voastra confused bounce
Sus In jos
^kLm

CeReRe AdMiN Empty
MesajSubiect: Re: CeReRe AdMiN   CeReRe AdMiN Icon_minitime4/12/2008, 11:47 am

si tiam cerut sa nu te superi k tiam zis k nu joci bine da vad k eshti bulangiu...pwn pariu k te fac k team vazut urcai scara si cand ai ajuns sus ai dat un w+a de ai pikt ca world trade centeru...oi fi eu mic....dar cunosc altii si mai micii..de ex unu de 9 ani are ljrec 245 te face cu spatele Wink...ashea k....Wink...nai treaba cu hns Smile...poate nici eu nu am...dar in orice caz nu ma imprashtii k tine....makr dak eu mor,mor din scheme...tu mori din prostie...si numi mai zice mie k te critic...k tu ai mai avut admin si vad k nu ai profitat de okazia aia...deci....nu face aberatii...Smile
Sus In jos
Ares

Ares

Numarul mesajelor : 29
Data de inscriere : 15/11/2008

CeReRe AdMiN Empty
MesajSubiect: Re: CeReRe AdMiN   CeReRe AdMiN Icon_minitime4/12/2008, 12:13 pm

^kLm a scris:
si tiam cerut sa nu te superi k tiam zis k nu joci bine da vad k eshti bulangiu...pwn pariu k te fac k team vazut urcai scara si cand ai ajuns sus ai dat un w+a de ai pikt ca world trade centeru...oi fi eu mic....dar cunosc altii si mai micii..de ex unu de 9 ani are ljrec 245 te face cu spatele Wink...ashea k....Wink...nai treaba cu hns Smile...poate nici eu nu am...dar in orice caz nu ma imprashtii k tine....makr dak eu mor,mor din scheme...tu mori din prostie...si numi mai zice mie k te critic...k tu ai mai avut admin si vad k nu ai profitat de okazia aia...deci....nu face aberatii...Smile
Smile) zici ca ai avut admine Smile)
e clar ca nu tiau zis ca ai facut dublu post Smile
si apropo.... am avut cel putin 10 admine pe cs normal si pe zm Smile Basketball
mah u mori din schemele tale facute pe langa ... pe de alta parte eu joc la sigur chiar daca asta inseana sa folosesc W
I'm a strifer and I'm happy king
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 113
Data de inscriere : 14/11/2008

CeReRe AdMiN Empty
MesajSubiect: Re: CeReRe AdMiN   CeReRe AdMiN Icon_minitime4/12/2008, 11:20 pm

Nu se da admin minorilor sub 14 ani
Sus In jos
https://hidenseek.1forum.biz